Prijswinnaars & donatie Het Nationaal Ouderenfonds bekend

De jaarlijkse eindejaarsactie heeft:

  • De Nationale Trombose Dienst 144 cliëntbeoordelingen en
  • Het Nationaal Ouderenfonds € 720 opgeleverd.

Heeft u ons ook beoordeeld? Dank u wel!
Via deze weg willen wij iedereen die de moeite heeft genomen om een beoordeling over onze dienstverlening achter te laten, ontzettend bedanken. Daarmee geeft u andere trombosepatiënten en stakeholders zoals verzekeraars namelijk een (openbaar toegankelijk en volledig onafhankelijk) kijkje in de keuken als het gaat om de kwaliteit van onze dienstverlening, dat waarderen wij enorm.

Wilt u weten of u in de prijzen bent gevallen?
Check dan snel uw e-mail. Als u een van de winnaars bent, dan heeft u van ons namelijk een bericht via Zorgkaart Nederland of Google ontvangen met het verzoek om uw NAW-gegevens aan ons bekend te maken. Hoe, dat leest u in dat bericht.

Die extra actie is nodig, omdat bij het plaatsen van een review uw gegevens standaard door de redactie van Zorgkaart Nederland worden afgeschermd en/of wij bij een waardering via Google niet altijd (met zekerheid) vast kunnen stellen van wie de beoordeling afkomstig is.

Nadat wij u na ontvangst van uw bericht inderdaad als cliënt hebben kunnen verifiëren in ons systeem, sturen wij u de door u gewonnen prijs toe. Veel plezier ermee, geniet ervan!