Heeft u al meegedaan?

De eerste beoordelingen voor onze jaarlijkse eindejaarsactie druppelen binnen. Heeft u al eens eerder, maar nog geen (recente) beoordeling over ons achtergelaten op Google en/of Zorgkaart Nederland? Doe het alstublieft alsnog.

Nationaal Ouderenfonds
Daarmee steunt u namelijk het Nationaal Ouderenfonds én helpt u andere trombose-patiënten om de juiste keuze te kunnen maken als het gaat om het kiezen van een trombosedienst en/of al dan niet zelfmeten via de NTD. Ook helpt uw openbare, onafhankelijke beoordeling ons bij de onderhandelingen met verzekeraars.

Als dank voor uw tijd, moeite en feedback geven wij elk jaar eenmalig een aantal prijzen weg.

Hoe het werkt
Laat voor 31 december a.s. uw beoordeling over ons achter op Google en/of Zorgkaart Nederland, dan ontvangt Het Nationaal Ouderenfonds € 5 als dank voor uw review én maakt u kans op:

👉🏻 Waardeer ons via Google
👉🏻 Waardeer ons via Zorgkaart Nederland

P.S. Laat u op beide websites een beoordeling achter? Dan doneren wij 2 x € 5 aan het Ouderenfonds én verdubbelt u uw prijskans. En heeft u ons al beoordeeld sinds de vorige nieuwsbrief? Dan maakt u uiteraard automatisch ook kans op de extra prijzen.

*Geldt voor de vanaf 29 september 2023 t/m 31 december 2023 op Zorgkaart Nederland en/of Google door cliënten geplaatste reviews over Trombose Zelfzorg van de NTD, met een maximaal te doneren totaalbedrag van € 1.500. De gelukkige prijswinnaars worden willekeurig gekozen en ontvangen medio januari bericht via een reactie op zijn/haar waardering. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.