Heeft u diabetes type 2 (en denkt u mee)?

Diabetes type 2

Beste cliënt,

De Nationale Trombose Dienst werkt met het trombose-softwareprogramma van BN IT. Door de nauwe samenwerking zorgen we ervoor dat de tool (met als onderdelen uw persoonlijke, online dossier en patiëntportaal) zo goed mogelijk aansluit bij zowel uw wensen, als die van onze zorgprofessionals.

Nu is BN IT een vergelijkbare tool aan het ontwikkelen voor diabetici, zodat ook zij van de vrijheid en het gemak kunnen genieten die deze e-health diensten met zich meebrengen.

Bent u cliënt van de NTD, heeft u ook diabetes type 2 en lijkt het u leuk om daarin mee te denken? Stuur dan een e-mail naar denktank@health247.nl. Hieronder leest u meer informatie over hoe het in zijn werk gaat.

Bij voorbaat dank voor uw aanmelding!

Met vriendelijke groet,

Hugo Stoevelaar
Operationeel Directeur

 

Meer vrijheid bij trombose én diabetes

BN IT heeft – in samenwerking met onze zorgprofessionals – oplossingen bedacht om ook mensen met diabetes op afstand te helpen. Ze te helpen om (nog) gezonder te leven. Nu zijn ze op zoek naar mensen met diabetes type 2 om die ideeën uit te proberen.

 

Dit is hoe het werkt

Zodra u zich heeft aangemeld, dan wordt u zo nu en dan door BN IT via een e-mail benaderd om met hen mee te denken. Zij sturen u een idee, u voorziet hen van feedback: Dus is het een goed idee en waarom? En wat kan er beter?

P.S. Deelname is uiteraard en altijd geheel vrijblijvend. Dus u mag zelf kiezen of u op een idee wilt reageren, of niet. En u kunt zich op elk moment weer afmelden.

 

Doet u mee? Geef uzelf op

Vindt u het leuk of interessant om zo nu en dan een van hun ideeën uit te proberen? Stuur dan een e-mail naar denktank@health247.nl. Uw mening wordt zeer gewaardeerd!

 

Publicatiedatum: 8 augustus 2022