NTD overhandigt cheque aan stichting KiKa

Vorige week vrijdag overhandigde onze operationeel directeur Hugo Stoevelaar een symbolische cheque t.w.v. € 1.090 aan KiKa-ambassadeur Raoul Aardema.

De cheque was het resultaat van de jaarlijkse decemberactie, waarbij cliënten van De Nationale Trombose Dienst (NTD) door het achterlaten van hun beoordeling op Zorgkaart Nederland automatisch en kosteloos € 10 bijdroegen aan Stichting Kinderen Kankervrij.

Maatschappelijk betrokken

Cliënten kiezen elk jaar een ander goed doel. Zo draagt de NTD – mede namens hen – dit keer een klein steentje bij aan stichting KiKa. En door het geven van feedback te stimuleren streeft de NTD naar een (nog) betere trombose (zelf)zorgverlening en krijgen eventuele toekomstige trombosecliënten die zich oriënteren op zelfmeten tegelijkertijd een onafhankelijk, transparant en onderbouwd inkijkje in onze dienstverlening.

Helpt u KiKa mee?

Mede dankzij onderzoek naar betere behandelingen genezen inmiddels al zo’n 81% van de kinderen in Nederland van kanker. Doel is om 100% genezingskans te realiseren. Helpt u KiKa ook mee met het onderzoek naar kinderkanker?

Doneer via https://secure.kika.nl/doneer


Publicatiedatum: 17 maart 2022