Na mijn operatie moet ik antistollingsmiddelen gebruiken. Hoe kan ik me aanmelden bij De Nationale Trombose Dienst?

U kunt uzelf eenvoudig aanmelden via www.trombosezelfzorg.nl. U kunt ook uw arts/specialist vragen dat voor u te doen: het aanmeldformulier daarvoor kan worden aangevraagd bij onze servicedesk via 088 003 8810.

De vervolgstappen zijn als volgt:

U volgt een korte online cursus
Na het voltooien van uw aanmelding nemen wij contact met u op en kunt u beginnen met de korte online cursus (e-learning), die u op uw eigen tempo – en waar u maar wilt – volgt.

Wij komen bij u langs
Na het succesvol afronden van de e-learning komt een van onze zelfzorgconsulenten (voorheen: ‘stollingsverpleegkundigen‘) bij u langs voor de intake. Na de operatie in het ziekenhuis, of direct na ontslag bij u thuis – wat kan en/of u prettig vindt. Geef in het ziekenhuis vervolgens door dat u al bij een trombosedienst bent ingeschreven en dat de doseringen via De Nationale Trombose Dienst worden geregeld.

U kunt direct starten met zelfmeten
Onze zelfzorgconsulent doet o.a. samen met u de eerste meting, waarna u voortaan zelf aan de slag kunt met Trombose Zelfzorg. Heeft u daarna toch nog vragen of hulp nodig? Onze zorgprofessionals staan voor u klaar.

Lees ook: