Hoe verander ik een medicijn in mijn lijst?

Als u inlogt op uw persoonlijke pagina, ziet u aan de linkerkant het menu item ‘Medicatie’. Als u daarop klikt, komt u op de overzichtspagina. Daar kunt u de wijzigingen in uw medicatie bijhouden.

  • Nieuw medicijn
    Klik op ‘Nieuw’ om nieuwe medicijnen toe te voegen. Zodra u op ‘Nieuw’ klikt verschijnt het invulscherm voor medicatie. Geef hierbij aan om welk medicijn het gaat. Als u begint met typen van het medicijn in dit veld zal er een lijst verschijnen die het medicijn laat zien die u wilt invoeren. Ziet u het medicijn dat u wilt invoeren in de lijst staan? Klik dan op het medicijn om uw keuze vast te zetten. Vul de rest van de velden in en klik op ‘Opslaan’.
  • Gestopt medicijn
    Wanneer u een medicijn wilt stoppen, klikt u op het icoontje voor het medicijn dat u wilt stoppen. Kies voor de optie ‘Stop medicatie’, voer een datum in en klik op ‘Opslaan’.
  • Aanpassen van medicijn
    Wilt u een medicijn aanpassen, dan klikt u op het icoon vóór het medicijn. U kunt daar ‘Stop medicatie’ aanvinken, voer vervolgens een datum in en klik op ‘Opslaan’. U dient dan het medicijn dat u aan wilde passen opnieuw toe te voegen aan uw medicatielijst met de juiste aanpassing. Zie de beschrijving onder ‘Nieuw’.

P.S. Het is niet mogelijk om medicatie op een andere manier aan te passen of verwijderde medicatie terug te halen.