Afhandelen van berichten in het EPD

Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Hierna verschijnt het scherm ‘team werklijsten’. Daaronder vind je alle openstaande acties voor jouw team.

In ‘team Postvak In’ vind je de correspondentie van je team (met de doseeradviseurs en de servicedesk) over jouw cliënten.

Klik op ‘team Postvak In’ om het berichtenoverzicht te openen. Het scherm ‘Werklijsten contactmomenten’ verschijnt:

Op dit scherm zie je vier tabbladen:

  1. GZZ-Verpleegkundige Postvak In
  2. GZZ-Verpleegkundige In behandeling
  3. Verzonden
  4. Gereed

Klik op GZZ-verpleegkundige Postvak In om het tabblad te openen.

Let op! Als je op een nieuw bericht klikt in het tabblad GZZ-verpleegkundige Postvak In, dan verplaatst het bericht automatisch naar het tabblad ‘GZZ Verpleegkundige In behandeling’.

Open vervolgens het bericht in het cliëntendossier.

Om te reageren kun je verschillende buttons aanklikken:

1.Klik op ‘Reageer’ om een bericht terug te sturen. Het bericht is zichtbaar in het cliëntendossier en in het tabblad ‘Verzonden’ in het team Postvak In.

2.Klik op ‘Toevoegen’ om een bericht aan de reeks toe te voegen voor een andere ontvanger. Je gebruikt deze functie bijvoorbeeld als er twee of meer vragen in het bericht staan die voor verschillende collega’s zijn bedoeld. Het bericht is zichtbaar in het cliëntendossier en het tabblad ‘Verzonden’ in het team Postvak In.

3.Klik op ‘Gereed’ als je de berichtenreeks als afgehandeld beschouwt. Het bericht verdwijnt dan uit de werklijsten, en verschijnt op het tabblad ‘Gereed’ in het team Postvak In.