Servicedesk

Onze servicedesk is het centrale middelpunt – en het visitekaartje – van onze trombosedienst. Zij zijn namelijk dé schakel tussen u als zelfzorgcliënt en onze organisatie, want de servicedesk:

  1. Is het eerste aanspreekpunt voor u als cliënt
  2. Ondersteunt u bij uw zelfzorgbehandeling
  3. Zorgt voor een goede interne communicatie en feedback daarover

Hun belangrijkste taken zijn:

  • Hulp bij uw zelfzorgbehandeling en de daarbij horende meetmiddelen
    Denk aan het geven van advies, instructies en het beantwoorden van allerlei vragen over Trombose Zelfzorg – variërend van het aanmelden van nieuwe cliënten en hulp bij het inloggen in uw zelfzorgportaal, tot het beantwoorden van eerstelijns vragen over gebruik van uw [antistollingsmedicatie], meetmiddelen, en het registreren en afhandelen van bestellingen.
  • Registratie & communicatie
    Ook zorgen zij voor een goede registratie van die opmerkingen, gegevens en/of vragen, zodat we precies weten wat er bij u speelt en onze zorgprofessionals u en/of uw antistollingsbehandeling kunnen bijsturen waar nodig.
  • Verbinding tussen cliënten en organisatie
    Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden medisch inhoudelijke vragen waar nodig op aangeven van onze daartoe bevoegde zorgprofessionals – zoals het doseerteam en/of de doseerarts en/of verwijzen u door naar de juiste arts, apotheker of andere zorgspecialist.

De servicedesk zorgt er – in samenwerking met u als zelfzorgcliënt – voor dat uw antistollingsbehandeling zo efficiënt, soepel en optimaal mogelijk verloopt. En u van een optimale zorg, 100% zelfredzaamheid en vrijheid geniet. 

Supervisie
De servicedesk valt onder supervisie van de coördinator servicedesk, laatstgenoemde legt verantwoording af aan de operationeel directeur.

Heeft u nog vragen?
Heeft u specifieke vragen over de rol van de servicedesk binnen dé online trombosedienst van Nederland? Neem rechtstreeks contact met hen op, zij helpen u graag.