Wat is De Nationale Trombose Dienst?

De Nationale Trombose Dienst (NTD) is Nederlands grootste aanbieder van online trombosezorg op maat, bedoeld voor trombosepatiënten die behandeld worden met VKA’s (vitamine K-remmers of -antagonisten).

De NTD is tevens een van de meest en best gewaardeerde trombosediensten van Nederland.

Onze missie?
Veilige & hoogwaardige zelfzorg, voor iedereen.

Ons aanbod
Ons aanbod is gericht op trombosecliënten en (thuis)zorginstellingen:

  • Trombose Zelfzorg
    Cliënten maken gebruik van ‘Trombose Zelfzorg’ – hét slimme alternatief voor de lokale trombosedienst (prikpost). Het grootste voordeel van trombose zelfzorg is dat trombosepatiënten niet langer gebonden zijn aan een lokale prikpost, maar dat zij kunnen gaan, staan en meten waar ze maar willen. Ook bij verblijf in het buitenland.
  • Geholpen Trombosezorg (GTZ)
    Zorginstellingen kunnen worden gecertificeerd als GTZ-zorginstelling, waarbij de zorgverleners eenvoudig en snel trombosezorg op maat kunnen bieden. Gewoon bij de cliënt thuis en/of tijdens het zorgmoment.

Volledig vergoed*
Bovenstaande vormen van trombose zelfmeetondersteuning worden door vrijwel alle Nederlandse zorgverzekeraars vergoed – uiteraard met inachtneming van het wettelijk verplichte eigen risico. Hier leest u alles over kosten & vergoedingen van online trombosezorg via de NTD.

*Verzekerd bij VGZ of een van haar labels? Dan gelden er wellicht andere voorwaarden. Neem voor meer informatie i.c.m. uw persoonlijke situatie gerust contact met ons op via 088 – 003 8810, wij helpen u graag verder.