Met Geholpen Trombosezorg (GTZ) biedt u eenvoudig trombosezorg op maat aan cliënten die orale antistollingsmedicatie gebruiken (fenprocoumon of acenocoumarol).

Voor zorginstellingen & zorgverleners

Wilt u, met minimale handelingen, ook uw zorgaanbod verbreden? Een betere service voor uw cliënt, snellere signalering van complicaties en erger voorkomen? Bekijk de vele voordelen en meld u aan. Wedden dat u tevreden bent?

Direct van start

Kosteloos aanmelden

Heeft uw organisatie of (buurt)zorgteam trombosecliënten aan wie u trombosezorg wilt verlenen? Zo gaat u eenvoudig van start:

  • Wij bellen u om alles door te nemen
  • Uw zorgverleners volgen een korte e-learning
  • Onze GTZ-projectmanager komt bij u langs voor een training
  • Uw team kan direct van start met Geholpen Trombosezorg

* Voor de e-learning en training op locatie brengen wij geen kosten in rekening.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Tevreden cliënten

De Nationale Trombose Dienst is uitgegroeid tot ’s lands grootste trombosedienst. Door onze uitgekiende, eenvoudige manier van trombose zelfmeetondersteuning en uitstekende service, hebben wij Geholpen Trombosezorg al bij vele zorginstellingen mogen implementeren.

Ook – waarbij trombosecliënten zelf meten, waar en wanneer ze maar willen – is een enorm succes. Lees de reviews op Zorgkaart Nederland en oordeel zelf.

Makkelijk, snel & online

Uw zorgverlener geeft de INR-waardes eenvoudig door via het persoonlijk zorgdossier van uw cliënt, dus u heeft geen last meer van rondslingerende doseerbriefjes die zo nu en dan kwijtraken.

In 98% van de gevallen staat het nieuwe doseerschema zelfs nog tijdens het zorgmoment in het dossier. En wijzigingen in de (medische) situatie van uw cliënt? Ook die geeft u simpel en snel digitaal aan ons door.

Hoogwaardige zorgverlening

Ons gediplomeerde doseerteam houdt de INR-waardes (en eventuele schommelingen) van al uw cliënten op de achtergrond uiteraard nauwgezet in de gaten. En heeft uw zorgverlener vragen? Ons doseerteam staat 24/7 voor ze klaar.

Vergoeding GTZ

Geholpen Trombosezorg en Trombose Zelfzorg worden door alle Nederlandse zorgverzekeraars vergoed. Uiteraard wel met in achtneming van het wettelijk eigen risico, dus dat moet de cliënt zelf betalen. Wij declareren de kosten voor GTZ rechtstreeks bij de zorgverzekeraar. En uw vergoeding per cliënt? Die ontvangt u – eens per kwartaal – rechtstreeks van de NTD.

Geholpen Trombosezorg

Zeker. Simpel. Safe.