Referenties

Buurtzorg Brakel

‘We horen alleen maar positieve reacties van de cliënten, deze vinden het fijn dat wij dit aanbieden. Bij twijfel of vragen staat men ons altijd vriendelijk te woord en krijgen we snel hulp en antwoord op onze vragen’. 

Buurtzorg Rotterdam Lombardijen

‘Bij bloedingen heb ik nu de mogelijkheid om tussendoor te controleren’ 

‘We hebben nu 6 cliënten in het project en er volgen er nog meer in de toekomst. Zowel de cliënten als de collegae zijn positief over het project’!

Zorgvilla’s Twente

‘Ik wachtte altijd angstig op de prikzuster, ze prikten met naalden en prikten vaak mis. De vingerprik heeft mij overgehaald. Ik heb nu minder pijn en de dosering is snel binnen, ik hoef niet meer naar de brievenbus’.

‘De bewoners zijn er zeer bij gebaat. De bewoners vinden het immers prettiger dat ze door de eigen zorgverleners worden geprikt dan elke keer door een ander. Bovendien kan er geprikt worden op momenten dat het de bewoners uitkomt en wanneer het noodzakelijk is. Dat kan zo nodig ook in de avond zijn of in het weekeinde. Ook de eenvoudige vingerprik in plaats van de aloude naald is een hele verbetering. De kans op complicaties neemt duidelijk af’.

ZorgAccent

‘Heel fijn om deze zorg zelf in huis te hebben. Wij hebben als thuiszorgmedewerkers het meeste contact met de cliënt op het gebied van zorg. Wij kunnen dan ook het beste de trombosezorg observeren en direct handelen indien nodig’.