Trombosezorg dichtbij

Bij u in de buurt?

Bent u op zoek naar trombosezorg dichtbij u in de buurt? Ga voor Trombose Zelfzorg van De Nationale Trombose Dienst, de meest gewaardeerde trombosedienst van Nederland.

Wat is Trombose Zelfzorg?

Met Trombose Zelfzorg heeft u uw eigen ‘prikpost’ altijd bij de hand. Waar (ter wereld) u ook bent. En hoeft u nooit meer naar een trombosedienst, beloofd.

P.S. Oók niet voor controle van het meetapparaat.

Dit is hoe het werkt

  • U meet zelf uw INR-waarde door middel van een (pijnloze) vingerprik
  • U geeft die waarde online aan ons door via uw persoonlijke dossier
  • Uw nieuwe doseerschema staat diezelfde dag nog voor u klaar

Gezondheidsvoordelen

Zelfmeten via De Nationale Trombose Dienst is makkelijk, snel en veilig. Uit wetenschappelijk onderzoek is zelfs gebleken dat trombose patiënten die zelf hun bloedstollingswaarde (INR) controleren, minder kans hebben op complicaties.

✓ Het risico op nieuwe stollingscomplicaties is de helft kleiner
✓ Het risico op bloedingen is beduidend lager
✓ Het risico op overlijden is beduidend lager

Als u – in overleg met of op aanwijzen van uw arts of specialist – kiest voor Trombose Zelfzorg, dan krijgt u als antistollingsmiddel cumarinederivaten – in de volksmond ook wel ‘bloedverdunners’ genoemd – voorgeschreven.

Wat zijn bloedverdunners?

De term ‘bloedverdunners’ is ietwat misleidend. Bloedverdunners zorgen er namelijk niet voor dat het bloed dunner wordt, maar dat het minder snel stolt. Bloedverdunners zoals cumarines verminderen het risico op de vorming van bloedpropjes – en verkleinen daarmee ook het risico op een trombose, infarct of embolie – in uw bloedvaten.

Er zijn inmiddels ook andere antistollingsmiddelen – NOAC’s – verkrijgbaar, waarbij de INR-waarde niet meer hoeft te worden gemeten. Dergelijke stollingsremmers zijn echter niet zomaar voor iedereen geschikt. Uw arts/specialist bepaalt op basis van uw medische en persoonlijke situatie, welk antistollingsmiddel het beste bij u past.

▶️ Lees hier meer over de verschillende soorten antistollingsmiddelen. En bekijk de voors, tegens en (bij)werking(en) daarvan op www.lareb.nl en/of www.apotheek.nl.

Vrijheid, gemak & zekerheid

Bij De Nationale Trombose Dienst werken we dus met cumarines, waarbij u periodiek zelf een snelle bloedtest uitvoert, door middel van een vingerprik (vergelijkbaar met hoe diabetici hun bloedsuikerwaarde controleren).

De voordelen daarvan volgens onze cliënten:

 Het periodiek zelf controleren van mijn INR-waarde geeft zekerheid
 De Nationale Trombose Dienst houdt mijn waardes nauwgezet in de gaten
 Door de controle weet ik zeker dat mijn waardes goed zijn en/of dat ik goed slik
 Als ik vragen heb, dan kan ik daarmee direct terecht bij de juiste zorgverleners
 De persoonlijk begeleiding bij een ingreep of opname is ontzettend fijn

Voor wie is Trombose Zelfzorg geschikt?

Trombose Zelfzorg is een uitkomst voor iedereen, in het speciaal voor mensen die aan huis gebonden zijn, mensen die de bezoekjes aan het ziekenhuis als onprettig en/of belemmerend ervaren, maar ook mensen die veel onderweg zijn, regelmatig op vakantie gaan of reizen, mensen die tijdelijk voor langere tijd in het buitenland verblijven of naar het buitenland emigreren… Het geeft hen de vrijheid weer terug.

Met Trombose Zelfzorg hebben zij hun eigen ‘trombosedienst’ of ‘prikpost’ altijd bij de hand. En ondertussen houden onze zorgprofessionals een oogje in het zeil. Wel zo’n fijn idee.

Weten of u in aanmerking komt? Meld u gratis en vrijblijvend aan op www.trombosezelfzorg.nl, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Echte klantverhalen

Hier vindt u meer ervaringen (en reviews) van cliënten:

Altijd dichtbij

Dus zoekt u trombosezorg dichtbij u in de buurt? Ga voor maximale vrijheid, zorgverlening en service met Trombose Zelfzorg van de NTD. De beste trombosedienst van Nederland.

✓ Zelf pijnvrij prikken
✓ Wanneer u maar wilt
✓ Hoogwaardige trombosezorg
✓ Waar u ook bent
✓ 24/7 zorgverlening

Zo kunt u razendsnel van start:

  1. Meld u aan op www.trombosezelfzorg.nl
  2. Komt u in aanmerking? Volg de korte e-learning
  3. Bent u geslaagd? Een van onze zelfzorgconsulenten komt persoonlijk bij u langs
  4. U kunt direct van start met zelfmeten

Persoonlijke begeleiding

Tijdens de eerste weken van een ‘Trombose Zelfzorg’ antistollingsbehandeling wordt u intensief begeleid. Wij nemen regelmatig contact met u op over de voortgang, eventueel medicijngebruik en het gebruik van uw persoonlijke dossier. Voor een optimale trombose zorg, waar (ter wereld) u ook bent.

Wilt u eerst meer weten over zelfmeten bij trombose en/of een antistollingsbehandeling met cumarines via dé online trombosedienst van Nederland? Neem gerust contact op met onze servicedesk via 088 – 003 88 80.

(Trombose)zorg voor uzelf. Altijd & overal.

Andere items

Andere artikelen die u wellicht ook interessant vindt: