Voordelen voor de zorgverlener

Uw zorgaanbod eenvoudig uitbreiden? De serviceverlening voor uw trombosepatiënten kosteloos optimaliseren? Meld uw organisatie of (buurt)zorgteam dan aan voor Geholpen Trombosezorg (GTZ) van De Nationale Trombose Dienst (NTD). Enkele voordelen:

  • Pijnloze trombosezorg aan huis
  • Eenvoudige, nauwkeurige meting
  • Continue, online monitoring
  • Geen rondslingerende doseerbriefjes meer
  • Efficiëntere zorgmomenten (geen onderbrekingen door de prikzuster)
  • 24/7 medisch support

Geholpen Trombosezorg kan eenvoudig tijdens het door u gewenste zorgmoment worden ingepast. Ook kunt u op elk moment eenvoudig eerder, later of extra meten; bijvoorbeeld bij het vermoeden van een complicatie of bij symptomen van een ziekte.

Vergoeding & verzekering

Geholpen Trombosezorg (GTZ) van de NTD wordt ook in 2020 volledig – vanuit de basisverzekering – vergoed door elke Nederlandse zorgverzekeraar behalve door VGZ en haar merken. Voor VGZ gelden afwijkende voorwaarden, het e.e.a. is afhankelijk van de woonplaats, neemt u contact met ons op om de voorwaarden door te nemen.

Uiteraard geldt voor elke cliënt wel het verplichte eigen risico, dus dat moet hij of zij – afhankelijk van de verzekeringsvoorwaarden – (deels) zelf betalen.

Wij declareren de kosten voor GTZ rechtstreeks bij de zorgverzekeraar behalve voor VGZ. En uw vergoeding per cliënt? Die ontvangt u achteraf per kwartaal en rechtstreeks van de NTD.

Continue monitoring

Uw zorgverleners geven de INR-waardes – en andere relevante informatie zoals medicijngebruik en klachten – eenvoudig aan ons door via het persoonlijke, online zorgdossier van betreffende cliënt. Vanzelfsprekend houden wij nauw contact met alle andere specialisten* rondom uw cliënt, en grijpen in waar nodig. En heeft u vragen? Ons doseerteam staat 24/7 voor u klaar.

*Huisartsen, apothekers en andere zorgverleners

 

Lees ook: